Wellness Ungaria – Mórahalom

Categorii: Sejururi Individuale,Wellness Ungaria

Mórahalom – este o localitate tanara, in anul 1950 a devenit comuna, iar in 1989 a devenit oras. Atractia turistica a orasului este Strandul Termal, Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. 

Strandul termal din Mórahalom dispune de 21 de piscine, pentru cei dornici de relaxare si  11 saunesunt disponibile. Aici fiecare găseste locul preferat în piscină, pentru  toate grupele de vârstă. În piscine sunt locuri unde se pot masa tălpile, spatele, gâtul. Se poate face bai si iarna aici, in 16 piscine care functioneaza pe timpul rece, dintre care 14 sunt acoperite si 2 se afla in aer liber. Exista 11 saune aici, iar accesul la ele este inclus in pretului unui bilet obisnuit. Dar exista sauna cu citrice, cu tuica, cu miere, sau cu alte arome, dar pentru acestea trebuie sa te inscrii, la receptia din apropiere.Si se fac o data la 3 ore, iar numarul de inscrisi este limitat. Alte atractii la Erzsébet Mórahalmi Gyórgyfürdő   ar fi  sistemele de masaj, care sunt in toate bazinele,cu exceptia celui  bazinul de înot. Noi am ajuns in jurul amiezii si nu am mai gasit sezlonguri disponibile si am stat pe iarba, pe prosoape, la umbra copacilor batrani. Era aglomerat si m-a uimit numarul mare al sarbilor veniti aici, deoarece Mórahalom este destul de aproape cu granita cu Serbia de la Horgos.


Erzsebet1 Erzsebet2 Erzsebet4


Hotel Colosseum 4*

Acest hotel elegant de 4 stele este situat in Morahalom, la 21 km de centrul orasului Seghedin. Hotelul ofera camere cu mobilier de lux, aer conditionat, precum si o piscina interioara si in aer liber.
Fiecare unitate de cazare are acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat si o zona confortabila de relaxare. De asemenea, ofera balcon si o baie moderna, cu halate de baie, papuci si articole de toaleta.
Hotelul Colosseum are o zona de spa, care include o cada cu hidromasaj, o sauna si o baie de aburi. Se ofera serviciu de masaje, precum si un salon de infrumusetare. Oaspetii pot folosi centrul de fitness al hotelului, sau pot inchiria biciclete pentru a explora zona.
Restaurantul de la Colosseum serveste preparate din bucataria maghiara in eleganta sala de mese sau pe terasa insorita. La cerere, este disponibil room service.
Hotelul ofera parcare privata gratuita.


Colosseum_1 Colosseum_4 Colosseum_6