Wellness Ungaria – Szeged(Seghedin)

Categorii: Wellness Ungaria

Szeged este al patrulea oraş ca mărime din Ungaria, fiind un important centru cultural, universitar şi turistic din sud-estul Ungariei la o distanţă de 115 km de Timişoara.
Szeged este un oraş plin de viaţă, vizitatorii sunt aşteptaţi pe tot parcursul anului de numeroase programe culturale, gastronomice şi sportive. Frumuseţea şi farmecul oraşului se datorează în principal inundaţiilor din 1879, care au distrus tot, motiv pentru care Împăratul Franz Joseph a promis că “Szeged va fi mai frumos decât a fost”. El şi-a ţinut promisiunea, în următorii ani apărând un nou oraş modern dintre ruine.
Oraşul este renumit pentru apele sale termale şi parcul aqvatic Aquapolis, unde se află cel mai lung tobogan acoperit din Europa (cu o lungime totală de 1000 m).

Băile Însorite Aquapolis Szeged funcţionează sub forma unui complex de wellness, spa, terapie balneară şi ştrand cu o suprafata de aproape 34.000 mp şi o capacitate de aproximativ 3.000 de persoane şi cu 300 de locuri de parcare. Aquapolisul dispune de un bazin interior pentru distracţii cu curenţi de apă, cascade, straturi efervescente de apă şi alte distracţii. Bazinul wellness din exterior este conectat de bazinul distractiv din interior printr-un coridor de apă. Există şi o secţie de relaxare şi de recreere dedicată exclusiv clienţilor cu vârsta de peste 16 ani într-un mediu liniştit. Elementele acesteia: bazin distractiv şi efervescent, saune finlandeze, infrasaună, cabine cu aburi, cameră salină, tepidariu, cameră aromatică, saună cu butuci în aer liber.Hunguest Hotel Forrás 4*

Localizare: hotelul complet renovat se află la 10 minute pe jos de centrul oraşului într-un mediu plin de verdeaţă, pe malul râului Tisza. Hotelul este legat printr-un coridor de cel mai mare centru acvatic din Europa de Sud-Est numit Aquapolis.
Facilităti: hol cu recepţie, restaurant, drink-bar, magazin de suveniruri, săli de conferinţă, grădină mare cu terasă,  cameră XBOX pentru copii, parcare păzită (contra cost).
Camere: hotelul dispune de 196 camere fiecare cu baie proprie, aer condiţionat, telefon, minibar, Tv-LCD, internet WiFi, seif, minibar, uscător de păr si halat de baie. Hotelul dispune de camere familiale, camere speciale pentru nefumători şi persoane cu handicap.
Servicii: acces gratuit la centrul acvatic Aquapolis: piscine interioare şi exterioare, bazine cu apă termală, mai multe tobogane printre care şi cel mai lung tobogan din Europa (270 m), jacuzzi, saună, baie cu aburi. Contra cost: masaj, salon de înfrumuseţare,  tratamente, examinări medicale, biliard, bowling.
Masa: mic dejun bufet sau demipensiune.
Reduceri copii:
Între 0-4 ani: 100% reducere.
Între 4-12 ani: 50% reducere.
Recomandăm: tuturor categoriilor de vârstă dar mai ales familiilor cu copii (centru acvatic, oferte de wellness, tratamente, programe culturale etc.).

Forras3Forras4 Forras1