Wellness Ungaria – Orosháza, Gyopárosfürdő

Categorii: Wellness Ungaria

 

Orosháza-Gyopárosfürdő este situat în partea de sud-est a Ungariei, la 33 km de Békéscsaba şi la 56 km de Szeged.
Staţiunea Gyopárosfürdő se află la o distanţă de 3 km de centrul oraşului Orosháza, intr-o rezervaţie naturală, pe malul lacului Gyopáros şi se întinde pe o suprafaţă de 6000 mp.
Apa celor 3 lacuri cu efect curativ este cunoscută înca din anul 1869, conţinând alcalină şi este bogată în carbonate iar eficienţa ei este dovedită în tratamentul afecţiunilor sistemului osos, al sistemului locomotor, bolilor ginecologice şi reumatismului. Apa de aici este eficientă de asemenea în perioade de convalescenţă, după boli sau accidente.
Parcul acvatic a fost deschis în mai 2004 funcţionând în fiecare zi a anului şi îşi aşteaptă turiştii cu 3 bazine exterioare şi 4 bazine interioare, două topogane gigant cu coborâre în bazinul cu hidromasaj, saunaparc cu 6 tipuri de saună, baie aromată, terapie luminoasă, danarium, băi reci, jacuzzi şisolarium. Dispune de specialişti în masaje totale sau parţiale, acupunctură, biorezonanţă, reflexologie, masaje speciale (ţesut conjunctiv), care asigură oaspeţilor o recuperare totală.

 Hotel Corvus Aqua 4*

Localizare: hotelul deschis în 2007 se situează în imediată vecinătate a complexului de băi termale şi de wellness, fiin conectat cu aceasta printr-un coridor acoperit şi încălzit, funcţionând în fiecare zi a anului.
Facilităti: hol  cu receptie, lift, restaurant, bar, sală de conferinţe, terasă, parcare gratită, acces internet, programe pentru copii în timpul verii.
Camere: hotelul dispune de 36 camere din care 22 duble, 6 single şi 8 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, uscător de păr, halat de baie, TV-LCD, telefon, seif, minibar, aer condiţionat şi balcon.
Servicii: În cazul pachetelor de mai multe zile: acces gratuit printr-un coridor încălzit la complexul de băi termale, centru de tratament şi ştrand deschis în fiecare zi a anului: 3 piscine exterioare, 4 piscine interioare, saună-parc, bazin pentru copii, jacuzzi, solar, cosmetică, cabină cu sare, tobogane uriaşe, teren de joacă pentru copii, teren de tenis, volei de plajă, biliard, fotbal, etc.
Masa: mic dejun bufet sau demipensiune.
Reduceri copii:
Între 0-6 ani: 100% reducere
Între 6-12 ani: 50% reducere cazat cu 2 adulţi, pe pat suplimentar
Recomandăm: indiferent de vârstă, tinerilor, bătrânilor, familiilor (centru wellness la hotelul Civis Grand Hotel Aranybika 4*, tratamente, înfrumuseţare, excursii opţionale etc.).

Aqua2Aqua3corvus_aqua1


NOTA: Tarifele sunt exprimate in EURO!