Wellness Ungaria – Miskolctapolca

Categorii: Wellness Ungaria

Băile din Miskolctapolca, unice de acest fel în Europa, se află în suburbiile oraşului Miskolc, la 180 km de Oradea, în partea de nord-est a Ungariei având o microclimă specială, un parc natural, un lac de agreement şi băile în peşteră.
Apele termale de aici nu sunt atât de concentrate ca şi în alte staţiuni cu apă termală (conţinutul de săruri se află sub 1000 mg/l) ceea ce nu restricţionează timpul petrecut în apă. Temperatura apei este de 28-34 oC.
La Băile Peşteră sezonul turistic se întinde pe toată perioada anului, aici fiind o primăvară continuă. Dotările complexului dispun din două băi acoperite cu elemente de wellness (hidromasaj în apă, cascade de apă, etc.), o piscină în aer liber şi baia în pesteră. Facilitatile sunt completate de saună şi diferite tipuri de tratamente şi servicii de wellness.
Apele termale sunt uşor radioactive cu conţinut de iod, brom, potasiu şi radiu şi se folosesc în tratamentul afecţiunilor reumatice, venerice, articulare, digestive, astmatice, ale sistemului nervos şi pentru hipertensiune.


 


Hotel Wellness Bástya 3*+*

Localizare: hotelul se află în inima staţiunii la numai 100 m de băile termale Barlangfürdő şi la 150 m de ştrand.
Facilităţi: hol cu recepţie, restaurant, sală de conferinţe, seif, parcare cu plată.
Camere: hotelul dispune de 21 camere fiecare cu baie proprie, uscător de păr, telefon, Tv-sat, minibar.
Servicii: acces gratuit la centrul de wellness al hotelului: piscină interioară, piscină exterioară acoperită, bazin de înot extern, bazin pentru copii, teren de joacă pentru copii, saune, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, acces internet, contra cost: diferite masaje şi tratamente de wellness.
Masa: mic dejun sau demipensiune
Reduceri pentru copii:
Între: 0-3 ani: 100 % gratuit cazarea fără masă
Între 3-6 ani: 3850 Ft/ copil/ nopate, dacă doarme pe aceaşi pat cu părinţii. Cazare cu mic dejun şi intrare gratuită la băi.
Observaţii: recomandăm tuturor vârstelor: (baie termală, wellness, un loc ideal pentru relaxare şi odihnă).