Wellness Ungaria – Eger, Egerszalók

Categorii: Wellness Ungaria

Eger, oraşul băilor termale şi al vinurilor, se află la 130 km est de Budapesta, un oraş balnear renumit încă din epoca turcească.Băile termale şi ştrandul se întind pe o suprafaţă de 5,3 ha, centrul balnear fiind deschis în orice perioadă a anului. Complexul dispune de 7 bazine cu apă termală izvoarele acestora provenind din regiunile carstice aflate în apropiere, apa având o temperatură de 28-32 0C benefic în tratarea bolilor reumatice şi ale sistemului nervos.Centrul de wellness acoperit a fost construit recent oferind o gamă largă de posibilităţi de recreere şi de relaxare: diferite bazine, bazin pentru copii, jacuzzi, hidromasaj, masaj, saună, cascadă, tobogan, etc.

Un alt centru balnear de mare interes se găseşte la Egerszalók la numai 6 km de Eger, deschis în anul 2007, care oferă pe lângă băile termale aflate la baza treptelor de calcar (unice de acest fel în Europa) şi o privelişte deosebită.


Hotel Hunguest Flóra 3*

Localizare: Hotelul este centrul apelor medicinale, se află în vecinătatea bazinului orăşenesc, a bazinului olimpic şi centrului wellness . Vis a vi de hotel se află împunatorul baia turcească , proaspăt reînnoită , care revocă obiceiurile băilor otomane.
Facilităţi: recepţie, restaurant, în holul hotelului drink bar, săli de conferinţe, parcare închisă (800Ft/zi), sală de fitness, magazin de suveniruri.
Hotelul este conectat de aripa terapeutică şi strandul termal printr-un pasaj acoperit.
Camere: hotelul dispune de 184 de camere, din care 4 apartamente, 8 camere pentru familii, 48 de camere la mansardă şi 124 de camere cu două paturi. Fiecare cameră dispune de baie, telefon, acces la internet, minibar, Tv-Sat şi terasă.
Camerele cu vedere spre strand, dotate cu aer condiţionat se pot solicita în schimbul unei tarife suplimentare.
Servicii: folosirea bazinului termal din incinta hotelului, sauna infra si fin, cameră de sare, seif la recepţie, mesagerie, trezire, cameră de joacă pentru copii.
Contra cost: wellness, solar, teren de tenis, biliard, masaj, salon de înfrumuseţare, halat de baie (330FT/zi).
Masa: mic dejun bufet, respectiv demipensiune (masa principală bufet)
Reduceri pentru copii:
Între 0-4 ani cazarea şi masa se asigură gratuit.
Între 4-12 ani pentru copii cazaţi în aceleaşi cameră cu părinţi se oferă o reducere de 50% pentru cazările şi mesele rezervate dinainte, doar în cazul în care nu au solicitat pat suplimentar.
Recomandăm: indeferent de vârstă, pentru familii, tineri, pensionari, (ingrijire medicală, înfrumuseţare, odihnă activă, wellness, etc).

Flora5

Flora4Flora3

Hotel Thermál Park 3*


Localizare: hotelul se află în regiunea Eger. Înconjurat de izvoare termale şi păduri verzi, Thermal Park Egerszalók Aparthotel este la numai 300 metri de noul centru spa Egerszalók.
Facilităţi: parcare, grădina frumoasă cu un teren de joacă şi o zonă de grătar.
Facilităţile spa includ o piscină în aer liber, o piscină termală şi o saună, sală fitness.
Camere: hotelul dispune de 72 apartamente pentru 1 sau 2 persoane, cu posibilitate de pat suplimentar. Apartamentele sunt dotate cu baie, bucătărie complet utilată, televizor.
Servicii: folosirea bazinului termal din incinta hotelului, sauna, loc de joacă pentru copii
Masa: fără masă pt.apartamentele standard şi mic dejun pentru camerele de hotel.
Reduceri pentru copii:
Între 0-2 ani cazarea şi masa se asigură gratuit.
Între 2-12 ani pentru copii cazaţi în aceleaşi cameră cu părinţi se oferă o reducere de 40% din tariful pentru pat suplimentar.

thermalpark1thermalpark3thermalpark2

 


Hotel Salaris Resort 4*

Localizare: hotelul este situat într-un parc din Egerszalók, la 6 km de Eger.
Facilităti: hol cu recepţie, restaurant, internet, sală de conferinţă, centru wellness, piscină interioară, exterioară.
Camere: hotelul dispune de 203 camere, din care 9 apartamente, 1 suită presidenţială, 190 camere duble standard şi 3 camere special amenajate pentru persoane cu handicap.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, WC, TV Lcd, telefon,  minibar, seif, balcon, acces internet, aer condiţionat.
Servicii: acces gratuit la centrul wellness al hotelului
Masa: mic dejun bufet suedez sau demipensiune
Reduceri copii:
Între 0-4 ani: 100% reducere
Între 4-12 ani: 50% reducere (pat suplimentar)

saliris3saliris4saliris5

 


Hotel Shiraz 4*

Localizare : Fabulosul Shiraz **** Spa şi Hotelul de Trening (Mesés Shiráz Wellness Training Hotel), se află în Valea Laskó într-un mediu unic, situat în celebrul deal de sare Egerszalók.
Facilităţi: Fabulosul Shiraz **** Spa şi Hotelul de Trening cu 42 de camere, combină confortul estic cu elemente de atmosfere Africane şi cu luxul. Baia comună Nord-africană şi curtea Arabă al hotelului, oferă oaspeţilor multe servicii de Spa şi masaje speciale. Cele 5 săli de conferinţe (Bamako, Mopti, Gao, Sindbad, Timbuktu),  evenimente-, şi formare, al hotelului, sunt ideale, pentru întâlniri de companie. Lângă serviciile oferite de Fabulosul Spa Shiraz, vizitatori Egerszalok-ului, sunt aşteptaţi, cu mule alte programe distractive.
Dotari generale:  Bar Casablanca, restaurante, terasă. Parcare gratuită, ăn limita disponibilităţii.
Dotări camere: 
Camere standard: cca. 20-30 mp, TV LCD, conexiune Internet, amplasare spre gradină sau stradă, baie sau dus/wc, uscător de păr, halat de baie, climatizare, seif.
Camere superioare: cca. 25-35 mp, amplasare spre gradină sau curtea arabă.
Apartamente Tan-Tan sau Kalifa: 3 încaperi, cca. 60 mp. Camera de zi cu chicinetă, 2 dormitoare, cadă cu hidromasaj.
Apartament Marrakesh: cca. 50 mp, 2 incaperi. Cadă cu hidromasaj, duş, saună.
Servicii masă: Demipensiune (mic dejun-bufet, cina-bufet sau meniu cu 4 feluri).
Facilităţi copii: Cameră de joacă.
Fitness/Wellness/Sport:
Centru wellness nord-african: gradină arabă cu piscine exterioare (apă sarată), terasă pentru plajă. Baia maură: piscină interioară, saună. Hammam. Gradină Maxim: saună în gradină, jacuzzi în aer liber.

Shiraz1ShirazShiraz6

 

 

 


NOTA: tarifele sunt exprimate in EUR!