Wellness Ungaria – Hajdúszoboszló

Categorii: Wellness Ungaria

Hajdúszoboszló este cea mai mare şi mai îndrăgită staţiune din Ungaria, mii de turişti aleg anual această staţiune datorită complexităţii ei. Staţiunea se află la 20 km de Debrecen şi la 60 km de frontiera Borş-Ártánd fiind cel mai mare complex de băi termale din Europa, cunoscut şi sub denumirea de “Meca reumaticilor”. Staţiunea se adresează atât celor care doresc să petreacă un concediu relaxant la soare pe malul unor piscine cu apă cristalină, fie celor care doresc să se distreze şi îşi doresc o vacanţă mai activă şi mai animată cu piscine, tobogane, terenuri de tenis, concursuri şi discoteci.

Hungarospa, primul parc acvatic de pe teritoriul Ungraiei cu o suprafaţă de 30 ha cuprinde 13 de bazine cu apă termală cu o temperatură de 75 oC ajungând la suprafaţă de la o adâncime de 1110 m. Complexul de băi dispune şi de o bază de tratament ultramodern, o piscină cu valuri, bazine pentru copii, piscină olimpică, jacuzzi, lac pentru canotaj, restaurante, terenuri de sport şi renumitul Aquaparc recent construit cu diferite bazine, terenuri de joacă, şezlonguri şi umbrele gratuite, o multitudine de tobogane (un tobogan uriaş de 113 m, un tobogan de concurs cu patru piste, o “gaură neagră” de 101 m şi un “fluviu nebunatic”).


Hotel Plage 4*

Localizare: Hotelul Plage se află în orașul Hajdúszoboszló, la 300 m de complexul balnear Hungarospa, oferind un restaurant cu bucătărie deschisă, un bar și o terasă. Hotelul se află la 900 m de aeroportul Hajdúszoboszló.
Camere: Toate unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și balcon. Fiecare are baie proprie cu cadă sau duș și articole de toaletă gratuite
În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit. Hotelul Plage pune la dispoziţie recepție cu program nonstop, o grădină și o terasă la soare. Alte facilități oferite includ depozit de bagaje, loc de joacă pentru copii și, la cerere, servicii de coafură.
În perioada 01 mai – 30 septembrie, tariful unității de cazare include bilete gratuite la complexul balnear Hungarospa. Din toamnă până primăvara, oaspeţii primesc bilete la centrul spa termal Aqua-Palace.

Plage_hotel3 Plage_hotel1 Plage_hotel2


Hunguest Hotel Aqua-Sol 4*

Localizare: hotelul este situat în centrul staţiunii, în vecinătatea băilor termale şi de Aquaparc.
Facilităti: hol cu recepţie, restaurant, drink-bar, business-center, internet, sală de conferinţă, centru de tratament, parcare păzită (gratuit) şi garaj.
Camere: hotelul dispune de 142 camere, din care 2 suite, 6 apartamente, 128 camere duble şi 6 camere special amenajate pentru persoane cu handicap. Camerele sunt dotate cu baie proprie, duş, WC, TV-sat, telefon, minibar, seif, balcon, acces internet, unele camere sunt cu aer condiţionat.
Servicii: acces gratuit la centrul wellness al hotelului: o piscină interioară (9 m), jacuzzi, saună, baie cu aburi, sală de fitness, halat de baie, prăjituri şi cafea între orele 16.00 – 17.00, intrare liberă la centrul de băi termale Hungarospa printr-o pasarelă (13 piscine de diferite tipuri). Contra cost: solar, masaj, intrare la aquaparc, secţie de tratament, examinări medicale, gimnastică medicală, balneoterapie, fizioterapie şi terapie cu sare.
Masa: mic dejun bufet suedez sau demipensiune
Reduceri copii: Între 0-4 ani: 100% reducere Între 4-12 ani: 50% reducere (fără pat suplimentar) Între 4-12 ani: 50% reducere din cină

Aquasol1Aquasol4Aquasol5Hotel Silver 4*

Localizare: hotelul este compus din două clădiri, clădirea principală şi clădirea nouă (anexă), este situat în centrul staţiunii.
Facilităţi: hol cu recepţie, restaurant, drink-bar, berărie, casino, grădină, sală de conferinţă, centru de tratamente, salon de înfrumuseţare, dentist, teren de joacă pentru copii, parcare păzită.
Camere: hotelul dispune de 170 camere fiecare cu baie proprie, aer condiţionat, telefon, minibar, Tv Sat, seif, minibar, uscător de păr si halat de baie. Hotelul dispune de camere speciale pentru nefumători si persoane cu handicap.
Servicii: acces gratuit la centrul wellness al hotelului: piscine interioare şi exterioare, jacuzzi, saună, baie cu aburi, şezlonguri şi umbrele gratuite, sală de fitness, halat de baie, programe pentru copii. Contra cost: masaj, tratamente, examinări medicale, tenis de masă, bowling.
Masa: mic dejun bufet suedez sau demipensiune
Reduceri copii: Între 0-3 ani: 100% reducere Între 3-12 ani: 50% reducere (fără pat suplimentar)

Silver1Silver4Silver5


Hotel Aurum 4*

Localizare: hotelul se află la cca. 100 m de băile municipale la începutul străzii Mátyás Király, care în fiecare seară în timpul verii se transformă într-o promenadă vibrantă cu multe terase, muzică şi spectacole.
Facilităti: hol cu recepţie, restaurant, cafenea, cofetărie, magazin de suveniruri, internet WiFi, sală de conferinţă 60 persoane, parcare păzită (cca. 4 Eur/noapte).
Camere: hotelul dispune de 24 camere standard, 14 camere superioare, 17 apartamente. Fiecare cameră dispune de baie proprie, uscător de păr, halat de baie, televizor LCD, Internet WiFi, seif şi minibar iar apartamentele dispun şi de chicinetă complet utilată.
Servicii: acces gratuit la centrul wellness al hotelului: 2 bazine cu apă termală, piscină pentru copii, saună finlandeză, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness. Contra cost: masaje şi tratamente.
Masa: mic dejun bufet suedez sau demipensiune
Reduceri copii: Între 0-3 ani: 100% reducere Între 3-14 ani: 50% reducere (fără pat suplimentar)
Recomandăm: tuturor vârstelor: oferte wellness şi de tratament, piscine cu apă termală, servicii de calitate, programe opţionale.

Aurum1Aurum2Aurum3


Hungarospa Thermal Hotel 3*

Localizare: hotelul este situat în imediata vecinătate a băilor termale din Hajdúszoboszló.
Facilităti: recepţie, restaurant, drink-bar, lift, terasă, seif, sală de conferinţă, magazin de suveniruri, secţie medicală proprie, parcare păzită.
Camere: hotelul este organizat pe 4 nivele, dispune de 117 camere cu aer condiţionat, din care 3 apartamente, 105 camere duble, 6 camere triple şi 3 camere single (camere speciale pentru persoane cu handicap). Camerele sunt dotate cu baie proprie cu duş sau cadă, WC, TV-sat, telefon, minibar, seif, aer condiţionat, posibilitate pentru pat suplimentar. Unele camere oferă acces la internet.
Servicii: acces la centrul wellness al hotelului, piscină acoperită, piscină în aer liber, centru terapeutic, saună, infrasaună, baie cu aburi, salon de înfrumuseţare, masaj (contra cost), tenis de masă, teren de baschet, volei şi fotbal.
Servicii Spa şi Wellness: hotelul pune la dispoziţia turiştilor piscinele aflate la Árpád Uszoda (la 400 m de hotel), băile termale centrale (la 800 m de hotel) şi complexul de băi termale pe o suprafaţă de 30 ha cu cele 13 piscine de diferite tipuri. Contra cost: Aquaparc (cu diferite piscine, umbrele şi şezlonguri gratuite, 9 tobogane, sală de fitness etc.)
Masa: mic dejun bufet suedez sau demipensiune.
Reduceri copii: Între 0-2 ani: 100% reducere Între 2-12 ani: 25% reducere cazat cu 2 adulţi, pe pat suplimentar.

Hungarospa1Hungarospa4Hungarospa5


Hotel Mátyás Király 3*

Localizare: hotelul modern, renovat în 2008, se află în inima staţiunii, la numai 200 m de băile centrale.
Facilităţi: hol cu recepţie, restaurant, bar, cafenea, acces internet, săli de conferinţă, parcare închisă (cca 700 Ft/maşină/zi).
Camere: Hotelul dispune de 108 camere, din care 99 camere duble cu posibilitate de pat suplimentar, 3 camere triple, 5 apartamente şi o suita.
Camere standard: fiecare cu baie proprie, telefon, Tv, balcon. Contra cost: minibar şi seif.
Camere superioare: baie proprie, uscător de păr, halat de baie, telefon, Tv, acces internet, seif, balcon. Contra cost: minibar
Camere familiale: spaţioase fără balcon cu două încăperi, baie proprie, telefon, Tv, balcon. Contra cost: minibar şi seif.
Servicii: acces gratuit la centrul de wellness al hotelului: 2 bazine cu apă termală (32°C şi 36°C), o piscină exterioară cu apă dulce (vara), jacuzzi, sauna-parc, baie cu aburi, bazin cu apa rece cu pietre plate pentru stimularea tălpii, secţie medicală şi balneară, reumatologie. Contra cost: masaj, solar, infrasaună, terapie cu sare, pachete de wellness, stomatologie, centru de înfrumuseţare, terend de tenis, squash, cameră de joacă pentru copii.
Masă: mic dejun sau demipensiune (bufet suedez)
Reduceri copii: Între 0-3 ani: 100% reducere Între 3-9 ani: 30% reducere

matyas1matyas3

matyas_1


Hunguest Hotel Béke 4*

Localizare: hotelul este situat într-o zonă liniştită, la 10 minute pe jos de centrul staţiunii. În apropiere se găsesc mai multe hoteluri, restaurante şi locuri de distracţii.
Facilităti: hol cu receptie, restaurant, bar, seif, internet, săli de conferinţe, centru de tratament, coafor, salon de înfrumuseţare, magazin de suveniruri, parcare.
Camere: hotelul dispune de 203 camere din care 24 apartamente, 2 camere şi 2 apartamente pentru persoane cu disabilităţi , 158 camere duble (din care in 114 se poate pune pat suplimentar  ) şi 18 camere single. Camerele sunt dotate cu baie proprie, duş, Wc, Tv-LCD, radio, telefon,  minibar, seif, balcon, acces internet, posibilitate de pat suplimentar. Hotelul dispune numai de camere speciale pentru nefumători.
Servicii: acces gratuit la centrul wellness al hotelului: o piscină interioară, două piscine exterioare, apă termală, saună. Contra cost: solar, masaj, centru de înfrumuseţare, centru de tratament, examinări medicale, gimnastică medicală, balneoterapie, fizioterapie.
În apropiere: teren de tenis, închirieri biciclete.
Masa: demipensiune.
Reduceri copii:
Între 0-4 ani: 100% reducere.
Între 4-12 ani: 50% reducere.

beke1Beke1Beke


Hotel Barátság 3+*

Localizare: hotelul total renovat este situat în zona centrală, la 5 minute pe jos de băile centrale şi de ştrand. În apropierea hotelului se găsesc mai multe hoteluri, restaurante şi numeroase locuri de distracţii.
Facilităti: hol cu receptie, restaurant, bar, săli de conferinţe, centru de tratament, salon de înfrumuseţare.
Camere: hotelul dispune de 139 camere. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, halat de baie, Tv-Sat, telefon, minbar, seif şi balcon cu posibilitate de pat suplimentar.
Servicii: acces gratuit la centrul wellness al hotelului: 2 bazine termale, bazin olimpic (în perioada de vara), saună, sală de fitness, saună, sală cu aburi, jacuzzi, programe de animaţie. Contra cost: solar, masaj, centru de înfrumuseţare, terapii wellness, centru de tratament, biliard, bowling.
Masa: mic dejun bufet sau demipensiune
Reduceri copii: Între 0-3 ani: 100% reducere Între 3-6 ani: 50% reducere pe pat suplimentar Între 6-14 ani: 20% reducere pe pat suplimentar
Recomandăm: familiilor cu copii, tinerilor, pensionarilor (oferte wellness, tratamente medicale, Aqua-park, programe opţionale etc.)

baratsag1baratsag3BaratsagHotel Délibáb 4*

Localizare: hotelul este  situat în centrul oraşului, lângă  băile termale şi Aquaparc. Hotelul este conectat cu băile termale şi ştrand printr-un coridor.
Facilităti: recepţie, restaurant, cafenea,  bar, terasă, seif, internet Wi-Fi, săli de conferinţe, magazin de suveniruri, secţie medicală proprie, piscina termală acoperită, piscină în aer liber cu apă dulce, apă termală, piscină pentru copii, parcare păzită.
Camere: hotelul complet renovat dispune de 245 camere , din care 65 de camere standarde , 96 camere classice – din care 8 camere Familly (cu uşă interconectată.
Camere „Standard”: cameră cu 2 paturi, dotate cu baie proprie, duş, Wc, Tv , seif in cameră, telefon, wi-fi, uscător de păr , climă, minibar, halat de baie, papuci de casă.
Camere „Clasice”: camară cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie, duş, Wc, Tv , seif in cameră, telefon, wi-fi, uscător de păr , climă, minibar, halat de baie, papuci de casă.
Camere „Superioare ”: camară cu pat matrimonial dotate cu baie proprie, duş, Wc, TV , seif in cameră, telefon, wi-fi, uscător de păr , climă, minibar, halat de baie, papuci de casă, posibilitate de pat suplimentar.
Servicii: acces la centrul wellness al hotelului, piscină termală acoperită, piscină exterioară cu apă dulce, sală de fitness. Contra cost: examinări  medicale, saună, jacuzzi, baie cu aburi, cabină salină, centru de înfrumuseţare, programe şi excursii facultative.
Masa: demipensiune.
Reduceri copii:
Între 0-3 ani: 100% reducere.
Între 3-10 ani: 50% reducere.
Între 10-14 ani: 20% reducere cazat cu 2 adulţi, pe pat suplimentar.

hotel_delibab1hotel_delibab2Hotel_delibab3 Hotel Járja 3*

hotel_jarja3hotel_jarja1hotel_jarja2
 


Pensiunea Járja

Localizare: Pensiunea este situată în vecinătatea băilor municipale.
Facilităţi: recepţie, restaurant, cafenea, loc de joacă pentru copii, parcare gratuită.
Camere: pensiunea dispune de 6 apartamente şi 14 camere duble. Camerele şi apartamentele dispun de baie proprie, Tv-Sat, telefon, seif, frigider iar apartamentele de bucătărie complet utilată.
Servicii: infrasaună, saună, jacuzzi, sală de fitness
Masa: mic dejun
Reduceri copii: 
Între 0-5 ani: 100%
Între 5-10 ani: 20%

jarja_panzio1jarja_panzio2jarja_panzio3

Hotel Atlantis 4*

Localizare : Hotelul Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference este cel mai nou hotel deschis in statiunea balneara Hajdúszoboszló, pe o suprafata de 8.000 m2 s-a construit o cladire cu 7 etaje. Eleganta si forma neobisnuita a cladirii aduce un aer nou. Privelistea ce se deschide de pe balcoanele hotelului este superba, deoarece vis-a-vis se afla cladirea Aqua Palace-ului, respectiv imaginea lacului din apropiere confera o atmosfera deosebita.
Cazare: este asigurată în camere dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, aer condiţionat, balcon, televizor LCD, telefon, minibar, seif, internet.
Hotelul sta la dispozitia turistilor cu 97 de camere.Sunt 13 apartamente Lux, 2 apartamente Royal care dispun de jacuzzi si sauna finlandeza proprie, restul camerelor este de categorie superioara din care 9 sunt camere single, 2 camere special amenajate persoane cu handicap locomotor si 2 pentru alergici.
Facilităţi: recepţie, restaurant, terasă, bar, săli de conferinţe, roomservice, spălătorie, rent a car, coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, centru wellness, colţ de joacă pentru copii.
Sport şi fitness: centru wellness cu piscină, piscină cu apă termală, piscină de agrement, piscină pentru copii, piscină exterioară, şezlonguri, saune, cabină cu aburi, cameră salină, masaj, sală de fitness, bar wellness, secţie de terapie.
Masa: Demipensiune

hotel_atlantis1

hotel_atlantis2hotel_atlantis3


Hotel Aurum Family 4*

Descriere : In data de 15 iulie 2012 s-a deschis acest hotel de 4* care a fost visata in primul rand familiilor cu copii, oferind mai multe tipuru de camere care dispun de mai multe spatii (Camera De lux) si unele sunt dotate si cu chicineta (Apartamente superioare si Apartamente family).
Spatiile de cazare sunt dotate aer conditionat, Tv SMART cu canale de satelit, frigider.
In anul 2013 va fi contruita si o zona de wellnes – Aquariu- a hotelului cu o dimensiune de 1600mp care v-a oferi servicii de calitate si posibilitate de desractie pentru intreaga familie indeferent de varsta. Pana atunci hotelul ofera mai multe tipuri de massaje la tarife reduse si bilet de intrare la baile termale.

Aurum_Family1 Aurum_Family2 Aurum_Family3