Wellness Ungaria – Debrecen (Debrețin)

Categorii: Wellness Ungaria

Oraşul Debrecen este al doilea oraş din Ungaria după numărul de locuitori, se află la 70 km de Oradea şi la 100 km de Satu Mare, un important centru cultural şi turistic.
Zona Nagyerdő constituie ţinta preferată a turiştilor datorită băilor termale şi de wellness Aquaticum, ştrandului, barurilor şi restaurantelor cu specialităţi culinare naţionale şi internaţionale dar şi numeroaselor evenimente turistice şi culturale.
Baia Mediteraneană, deschisă în anul 2003, se află sub o cupolă uriaşă şi pune la dispoziţia turiştilor şi copiilor un adevărat paradis acvatic pentru copii şi tineri, bazin cu valuri artificiale, jacuzzi, 12 tobogane uriaşe şi camicaze, perete de căţărat, hidromasaj, băi în grote, diferite saune, sală cu aburi, restaurant mediteranean, centru de masaj thailandez.
Apa termală din Nagyerdő are o temperatură de 69 oC ajungând la suprafaţă de la o adâncime de 1400 m şi fiind folosit pentru tratarea afecţiunilor ortopedice şi neurologice.


Hotel Aquaticum Thermal 4*

Localizare:  Hotelul de patru stele este situată în prima rezervaţie naturală a Ungariei, în zona de agrement a oraşului Debrecen, în inima Parcului Nagyerdő, respectiv în incinta Băilor termale şi a Parcului acvatic Aquaticum.
Facilităti: recepţie, restaurant, terasă Aqua, bar, centru de tratament, salon, sală de conferinţe, magazin de suveniruri,  cameră de joacă pentru copii, parcare (7 Euro/maşina/zi).
Camere: Hotelul cu aer condiţionat dispune de 56 camere cu două paturi, cu posibilitate de pat suplimentar şi 40 apartamente confortabile (camere familiale împărţite în două, cu pat dublu (pentru 2 adulţi) şi canapea extensibilă (pentru 2 copii sau 1 adulţ). Fiecare cameră are balcon. Camerele cu două paturi au baie cu duş, apartamentele au baie cu cadă. Fiecare cameră este dotată cu televizor, canal filme în sistem pay-tv, minibar, seif de cameră, uscător de păr şi halat de baie pentru adulţi. Asigurăm acces internet WI-FI contra cost.
Servicii:  intrare liberă la centrul de băi termale, piscină interioară şi exterioară, saună, baie cu aburi, halat de baie. Contra cost: Intrare la parcul acvatic acoperit (Parcul Acvatic Mediteranean) la preţ preferenţial pentru toată ziua, cu utilizare neliminatǎ: 7,8 Euro/pers/zi.centru de tratament (in jur de 60 tipuri de tratamente), masaje, tratamente Spa Marine, hidroterapie, împachetări cu nămol, electroterapie, magnetoterapie, gimnastică medicală, coafură, cosmetică, stomatologie estetică.
Masa: demipensiune (mic dejun şi cină tip bufet suedez)
Reduceri copii:
Între 0-2 ani: gratuit
Între 2-6 ani: 40% reducere, cazat cu 2 adulţi, pe pat suplimentar
Între 7-13 ani: 20% reducere cazat cu 2 adulţi, pe pat suplimentar


Hunguest Hotel Nagyerdő 3*

Localizare: este  situat  în  cea  mai  frumoasă  parte  a  oraşului,  zona  Nagyerdő,  un  loc idilic  şi  linistit, la cca 120 m de centrul de wellness şi Baia Mediteraneană Aquaticum.
Facilităti: recepţie, 2 restaurante cu aer condiţionat, lift, seif, centru de tratament, salon, sală de conferintă, magazin de suveniruri, secţie de tratament, gradină, teren de tenis, parcare păzită.
Camere: hotelul dispune de 106 camere, din care 2 apartamente, 101 camere duble, 3 camere single.
Camere „Classic: in clădirea secundară cu 2 etaje, dotate cu baie proprie, cadă, wc, Tv, telefon,  minbar, balcon.
Cameră Superioare: se află în clădirea principală, camere renovate cu baie proprie, duş, wc, telefon, minibar, balcon.
Servicii: acces liber la centrul de băi termale al hotelului, piscină , saună, programe de animaţie, jacuzzi, halat de baie, uscător de păr, închiriere de biciclete. Contra cost: centru de înfrumuseţare, tratamente, masaj, solar, halat de baie, inchirieri biciclete (300 Ft/oră), teren de tenis, biliard, programe facultative. În imediata apropierea al hotelului bazin de înot (predat in 2007), sală bowling.
Masa: demipensiune (mic dejun şi cină tip bufet suedez).
Reduceri copii:
Între 0-2 ani: 100%
Între 2-12 ani: 50% reducere cazat cu 2 adulţi, pe pat suplimentar.
Recomandăm: tuturor vârstelor, familiilor, (baie termală, tratamente medicale, înfrumuseţare, excursii opţionale, etc.).

Nagyerdo1Nagyerdo2


 Hotel Divinus 5*

Localizare: Hotelul de cinci stele Hotel Divinus se află în Debrecen în poarta Pădurei Mare, aproape de baia de amuzament Aquaticum Mediterran Oaspeţii pot beneficia de camere şi apartamente de lux, servicii wellness, fitness şi selfness, şi mijloace tehnice excelente pentru organizarea unor conferinţe.
Cazare: Hotel Divinus are 179 de camere mobilate în stil clasic dar echipate foarte modern, conform tuturor exigenţelor secolului 21; apartamentele de lux au câte două dormitoare şi o cameră de zi, precum şi un birou perfect pentru întâlniri de afaceri.
Wellness şi selfness: ajutând în formarea unui stil de viaţă şi a unei filozofii bazate pe autocunoaştere, Hotel Divinus este un paradis al odihnei – serviciile includ piscine de înot şi de relaxare, jacuzzi, infrasaună şi saună finlandeză, cabină cu aburi, camere de masaj, solariu, bar wellness. Pentru cei dornici de înfrumuseţare se oferă coafor, cosmetică, pedichiură, manichiură. Secţia fitness include o sală de 110 metri pătraţi cu aparate cardio, antrenori personali, programe de gimnastică şi sfaturi dietetice date de specialişti în domeniu.

Masa: demipensiune

Divinus2Divinus1Divinus4Grand Hotel Aranybika 3*

Aranybika2Aranybika1Aranybika3